Palvelut

HYVINVOINTIPALVELUT

Hieronta

Hoitaa lihaskipuja ja jännityksiä. Se rentouttaa ja auttaa kehoa vilkastuttamalla verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronnan voimakkuus säädellään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Aromahieronta

Kun haluat yhtä aikaa hemmotella ja hoitaa sekä kehoa että mieltä, valintasi on hellivä aromahieronta. Hieronnan hyvää tekevien vaikutusten lisäksi saat hemmottelevan aistinautinnon, jonka takaavat Young Livingin 100% eteeriset öljyt, jotka huumaavan tuoksun lisäksi hoitavat tehokkaasti niin fyysisiä kuin henkisiä kipuja. Jotta hoito olisi mahdollisimman miellyttävä, tuoksut valitaan huolella asiakkaan toiveita kuunnellen. Klassista hierontaa kevyempää, rentouttavaa hierontaa.

Kuumakivihieronta

On arjen luksusta parhaimmillaan. Äärimmäisen hoitava ja hemmotteleva hoito vie sinut kauas arjen yläpuolelle. Rentouttavassa hoidossa kivien lämpö vie vaikutuksen syvälle kehoon laukaisten perinteisen hieronnan tavoin lihasjännityksiä samalla vilkastuttaen tehokkaasti aineenvaihduntaa. Kuumakivihierontaan voidaan sisällyttää asiakkaan toivomuksesta myös perinteistä hierontaa.

Niska-hartia-päähieronta

Niska-hartia-päähieronta on todella kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään perinteisen hieronnan tekniikoita käyttäen niska-hartiaseutu, pää sekä kasvot. Syvärentouttava hoito saa kehon hyvänmielenhormonit virtaamaan. Hoito on erittäin tehokas mm. niska-hartiaseudun kiputiloihin, päänsärkyjen ja migreenin, stressin ja unettomuuden hoidossa. Hoito tehdään asiakkaan istuessa. Varaathan hoitoon tullessasi ohuen puuvillaisen paidan.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on todella kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään monipuolisia tekniikoita käyttäen niska-hartiaseutu, pää sekä kasvot. Syvärentouttava hoito saa kehon hyvänmielenhormonit virtaamaan. Erittäin tehokas hoito mm. stressiin, masentuneisuuteen, paniikkihäiriöihin, pelkotiloihin, unettomuuteen, ADHD-oireisiin, päänsärkyihin ja migreeniin, niska-hartiaseudun sekä silmien oireisiin, tinnitukseen, kasvojen hermosärkyihin ja purentasärkyihin. Hoito voidaan tehdä myös käyttäen öljyä, jolloin se ravitsee parhaiten hiusjuurta ja tukee hiusten kasvua.

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito

Ayurvedinen pää- ja kasvohoito on alkuperäinen intialainen hoitomuoto, joka hellii kokonaisvaltaisesti niin kehoa kuin mieltäkin. Hoito tehdään kevyesti lämpimillä ayurvedisilla öljyillä hieroen lähinnä niska-hartiaseutua, päätä ja kasvoja mutta hoidon aluksi lämmitetään myös selän, kämmenien ja jalkapohjien lihakset. Hoidossa käsitellään myös pään ja kasvojen alueella sijaitsevia marmapisteitä. Hoito aloitellaan asiakkaan istuessa, kehoa lämmittävillä, hoitoon valmistavilla otteilla. Tämän jälkeen asiakas saa siirtyä hoitopöydälle, lämpimän peiton alle ottamaan vastaan kevyin, rentouttavin ottein tehtävän kasvojen ja pään aluetta hellivän hoidon. Hieronta rentouttaa ja ehkäisee kehon energian tukkeumia. Päähieronnan ajatuksena on myös lisätä vitaalienergian virtausta.

Hoidon vaikutukset: rentouttaa ja lievittää stressin oireita, sekä uupumuksen tunnetta. Helpottaa päänsärkyjä ja estää migreenin tulemista. Elvyttää päänahan huokosten toimintaa, edistäen hiustenkasvua. Elvyttää päänalueen verenkiertoa, tukien muistia ja parantaen keskittymiskykyä. Rauhoittaa mieltä ja vähentää yliaktiivista ajatustoimintaa. Edesauttaa energiaratojen, nadien ja marmapisteiden toimintaa. Voi vaikuttaa parantavasti myös näkö, kuulo- ja hajuaistien toimintaan.

Huomioitavaa: Hoidossa käytetään runsaasti öljyä myös päänalueella, joten hiukset ovat hoidon jälkeen rasvaiset, joten hoitoon ei kannata tulla juuri pestyillä, puhtailla hiuksilla. Öljy lähtee parhaiten levittämällä shampoo ensin kuiviin hiuksiin. Tämän jälkeen huuhtele shampoo pois vedellä ja pese kastellut hiukset uudelleen shampoolla.

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan äärimmäisen syvään, meditatiiviseen rentouden tilaan. Ääniaallot tuntuvat kehossa värähtelynä joka hieroo lempeästi jokaista solua myöten. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. lihasjännitysten helpottuminen, verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, virkeyden ja energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen, sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. 45minuutin hoito vastaa 3 tunnin syvää unta.

Alipainehieronta eli kuivakuppaus

On imukupeilla tehtävä hoito, jossa alipaineen avulla saadaan vauhtia verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Helpottaa lihaskipuja ja kireyttä.

Reikihoito

Reikihoito on lempeää, rauhoittavaa hoitoa, jossa hoitajan käsien välityksellä kanavoidaan parantavaa energiaa hoidettavalle. Reiki antaa mahdollisuuden saada lisäenergiaa, hoidattaa kipuja, tai muutoin nauttia syvästä rentouden tilasta. Reiki saattaa herkistää myös kykyämme kuunnella omaa sisäistä viisauttamme ja auttaa meitä eheytymään henkisesti.

Bars® hoito

On erittäin rentouttava hoito, jonka aikana käydään läpi 32 päässä sijaitsevaa energiapistettä kevyesti koskettamalla/painamalla. Hoito auttaa sinua rentoutumaan ja pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäistämistäsi rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Hoito tuo uskomattoman tilan tunteen, ahdistus ja stressi hellittää samalla kun kehon energiavirtaus lisääntyy.

Access® kehoprosessi

Tämä lempeä energiahoito antaa kehollesi mahdollisuuden palautua sen kokemista traumoista ja rasituksesta, uudistua ja voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Se rentouttaa ja auttaa vahvistamaan kehon omaa immuunijärjestelmää, hoitaen kehoasi jopa solutasolla. Hoito tehdään aina yksilöllisesti kehon omaa luonnollista energiavirtausta seuraamalla. Hoidon aikana saat levätä hoitopöydällä vaatteet päällä, pehmeän huovan alla, ottaen vastaan lempeän, kehoa kokonaisvaltaisesti hoitavan ja hellivän kosketuksen. Access® kehoprosessi on hoito, jonka kehosi valitsisi.

ThetaHealing®

ThetaHealing on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä hoitomuoto. Sen avulla voidaan hetkessä poistaa sellaisia henkisellä, fyysisellä ja emotionaalisella tasolla olevia esteitä jotka rajoittavat elämääsi ja estävät sinua elämästä täysipainoista, itsesi näköistä elämää. Rajoittavat uskomukset ovat suuressa roolissa niin työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, elämäntehtävän löytämisessä, perhe-elämässä tai fyysisessä terveydessä koetuissa haasteissa. ThetaHealingin keinoin voidaan nopeasti paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä, joiden purkamiseen saattaisi perinteisen psykoterapian avulla mennä vuosia. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä, hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho saa voimavaroja palauttaa itsensä luonnolliseen terveydentilaan.

Yhdistelmähoito

On hoitojen aateliaa ja arjen luksusta parhaimmillaan. Se on 90-120 minuutin aikamatka arjen yläpuolelle. Nimensä mukaisesti hoidossa yhdistyvät eri hoitomuodot. Hoidon aikana pääsee kokemaan valintansa mukaan 2-3 eri hoitoa. Valittavana ovat perinteinen hieronta, aromahieronta, äänimaljarentoutus, kuumakivihieronta, reikihoito, kuivakuppaus tai intialainen päähieronta. Yhdistelmähoito on äärimmäisen hemmotteleva ja syvärentouttava hoito, jossa yhdistyy kaikkien hoitojen hyvää tekevät vaikutukset.

Shamanistinen rumpuhoito

Tämä hoito on intuitiivinen yhdistelmä kanavointia (= tiedon välittämistä hyvästä henkimaailmasta) , energiahoitoa sekä hoitavaa rummutusta. Jokainen hoito on yksilöllinen ja kanavoituu hoitohetkellä asiakkaan sen hetkisten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Hoidossa voidaan käyttää myös eteerisiä öljyjä sekä puhdistavaa salvian savua. Hoito rentouttaa, voimauttaa sekä puhdistaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia. Sisältää alku- ja loppukeskustelun.

Enkelikorttitulkinnat

Oli huolenaiheemme mikä tahansa, enkelit opastavat meitä elämässämme, uskoimme sitä tai emme. On meidän päätöksemme kuuntelemmeko opastusta vai suljemmeko korvamme enkeleiden hienovaraisilta vihjailuilta. Enkelikorttitulkinta kertoo, mitä enkelit haluavat juuri nyt sinun tietävän. Enkelikorttitulkinnat muiden hoitojen yhteydessä edullisemmin.

Chakrojen tasapainotus

Chakrat ovat energiakeskuksiamme, joiden läpi elämänenergia virtaa. Elämässämme koemme monenlaisia tunteita ja tapahtumia, jotka saattavat tietämättämme jättää meihin jälkensä, aiheuttaen tukoksia energiakeskuksiimme ja hidastaa energian kulkua. Toisinaan taas jotkut chakroistamme käyvät ylikierroksilla. Tällöin voimme kokea henkistä epätasapainoa. Chakrojen tasapainotus on lyhyt hoito, jonka aikana käyn läpi seitsemän chakran järjestelmän, puhdistaen ja tasapainottaen. Hoidon jälkeen voit tuntea itsesi tasapainoisemmaksi ja elinvoimaisemmaksi. Huomaathan että muiden hoitojen yhteydessä saat chakrojen tasapainotuksen edullisemmin. Hoitoon varataan aikaa 45 min, mutta hoidon kesto on yksilöllinen. Mikäli hoito kestää huomattavasti vähemmän aikaa, se huomioidaan hinnassa.

Selvänäköinen luenta

Koetko olevasi vain yhtä suurta kysymysmerkkiä elämäsi edessä? Kaipaatko selkeyttä, suuntaviivoja tai vain vahvistusta omille tuntemuksillesi. Luennan aikana saat kertoa, kysyä ja ottaa vastaan henkimaailman lempeää ohjausta. Jokainen luenta ja käyttämäni metodit kanavoituvat täysin luenta hetkellä. Toimin henkimaailman ohjatessa täysin intuitiivisesti, sydämestäni käsin ja välitän ainoastaan sen, mikä on juuri luentahetkellä tarpeen ja vastaanottajan korkeammaksi parhaaksi. Luentaa ei tarvitse turhia jännittää, sillä henkimaailma viisaudessaan antaa minun välittää vain ja ainoastaan sen mitä olet valmis ottamaan vastaan. Voidaan tehdä paikanpäällä tai puhelimitse/ kaukohoitona.

HYVINVOINTITAPAHTUMAT

Järjestän sekä kotonani että tilauksesta erilaisia hyvinvointitapahtumia, jotka tavalla tai toisella liittyvät ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, henkiseen kehitykseen tai omien tarpeiden tunnistamiseen ja löytämiseen. Tapahtumat ovat rentoja, huumorilla höystettyjä ja niihin on jokainen tervetullut juuri sellaisenaan. Varoitus: Tapahtumien seurauksena saattaa kuitenkin käynnistyä prosessi kohti parempaa elämää ja omasta sisimmästään huolehtimista sekä oman itsensä kunnioittamista ja arvostamista.

Tapahtumilla on aina jokin kantava teema, jonka alle suunnittelen illan/päivän ohjelman. Teemoina voivat olla esimerkiksi oman intuition vahvistaminen, elämänhallinta, meditaatio harjoitukset ja syvärentoutuminen, voimauttava kirjoittaminen, tunnelukot ja niiden avaaminen, enkelit ja edesmenneet.

Access Bars® koulutus

Haluatko kouluttautua Access Bars® energiahoitajaksi? Löydät koulutukset Facebook sivuiltani kohdasta tapahtumat. Voin järjestää koulutuksia myös ryhmille tilauksesta.

Palvelut kotiovelle

Huomaathan että tuon seuraavat palvelut myös kotiisi!

-alipainehieronta eli kuivakuppaus

-äänimaljahoito

-reikihoito

-kevyt hieronta aromaattisilla öljyillä

-ohjattu meditaatio

-sointukylvyt, rentoutukset ja hyvinvointi-illat kokoamallesi porukalle

 

(Klassista hierontaa en tee kotikäynteinä ergonomiasyistä)