Kokemuksia Levon paikasta

”Olen itsekin asiakaspalvelualalla ja teen myös vapaaehtoistyötä kriisiin joutuneiden ihmisten parissa. Työni on aika ajoin hyvin stressaavaa, joskin antoisaa. Olen miettinyt ja kokeillut erilaisia keinoja rentoutua. Luonto on yksi parhaista tavoista ladata akkuja. Jotain on kuitenkin jäänyt puuttumaan, kunnes löysin netistä luontaishoitomenetelmän, reikin. Levonpaikka kuulosti ja vaikutti nettisivujenkin mukaan olevan oivallinen paikka ensimmäiselle kokemukselle reikihoidosta. Hoitoaikataulukin sopi minun elämänrytmiini erinomaisesti.

Hoitoa edeltävänä iltana ja vielä aamullakin, olin hieman hämilläni tulevasta uudesta kokemuksesta. Onko kyseessä jotain outoa, ehkä jotain yliluonnollistakin. Epäilin hieman ennakkoon, onko jotain ”huuhaata” tulossa.

Alkuun hoitopöydällä minua jännitti, turhaan. Hoito tuntui heti jotenkin lempeältä ja rauhoittavalta. Koin hoidon aikana monenlaisia tunteita ja muistoja, mutten mitään ikävää. Jotkin vanhat fyysiset kolhut muistuttivat kehossa. Koin, että kehoni otti vastaan paljon energiaa. Sain kokea myös rentouttavan hyvää oloa, turvallista sellaista. Tunsin olevani hyvissä käsissä läpi hoidon. Hoidon loputtua tiesin, että olen saanut hoidosta paljon. Huomasin ajatelleeni, että nyt olen hyvän asian äärellä.

Jo ensimmäisen reikihoidon jälkeen havaitsin, että ajattelen vaikeitakin asioita useammin positiivisen kautta. Tiedän, että minun on hyvä käydä reikihoidossa uudestaan.

Kiitos Heli, että autat ihmisiä rakkaudella ja suurenmoisella intohimolla. Hoitosi vaikuttaa yli ajan, ei vain hetkessä. Jos en joskus tiennyt mistä saan paikan levätä hetken ja rentoutua, nyt tiedän. Levon paikka on minuakin, luonnonläheistä ihmistä varten.”

T. Silti ihan tavallinen 38 v mies.

”Ulkopaikkakuntalaisena eksyin Helin vastaanotolle aikanaan puolivahingossa, jokin outo kohtaloko sinne sitten johdatti…

Jo ensimmäisellä kerralla rohkeasti kokeilin äänimaljahoitoa Helin suosituksesta hieronnan yhteydessä, joka itsessään oli jo kokemuksen arvoinen tapaus. Toista kertaa en ole vielä ehtinyt kokeilla, mutta varmasti sen kokemuksen haluan toistaa. Muita hienoja kokemuksia Helin huomassa olen saanut mm. kuumakivihieronnan ja Bars-hoidon muodossa. Olen antanut hänen jopa valita hoidot ilman omaa vaikutusta sen sisältöön. Jotain normaalista poikkeavaa (positiivisesti siis…) psykedeelistä voimaa tuossa Helin vastaanotossa on aina ollut, koska siellä on saanut kokea niin fyysistä kuin henkistä rauhoittumista. Helin vilpittömän välittämisen seurauksen seurauksena (kyllä, kirjoitin oikein…) tässä itsekin matkaan omassa elämässäni suuntaan, jonka en olisi kuvitellut reilu vuosi sitten olevan edes mahdollista. Omaa elämääni on siivittänyt lämpöisen auringon valossa nyt jo reilun puolen vuoden ajan jakso, joka on ihmeellinen ja kantaa – ja johon Helillä, jollain ihmeellisellä tavalla, on ollut vaikutus.

Helin hoidot eivät keskity vain kehoon, ne antavat kokonaisvaltaisen välittämisen kokonaiseen ihmiseen – mieleen ja mieltä kantavaan fyysiseen ruumiiseen. Helin ote hoitoon on aito ja välittävä, ennenkokematon. Hän on ainoa ihminen, jolle olen koskaan kirjoittanut henkilökohtaisen kiitoskirjeen. Hänen luokseen palaan aina kun vain olen paikkakunnalla. Suosittelen ehdottomasti tuota lämpöistä ja ihanaa ihmishörhöä, joka – vakavasti ottaen – on aito ammattilainen. Hänenlaistaan ei toista vastaan tule, sen takaan.”

Mies 38

”Olen käynyt Levon paikassa barsissa, theta healingissä sekä erilaisissa ryhmätapahtumissa. Joka kerta olen saanut niin juuri sitä mitä olen tarvinnut siihen hetkeen. Erityisesti bars ja theta ovat auttaneet pelkotiloihin, ahdistuksiin ja paniikkikohtaus oireisiin. Levon paikkaan voi mennä myös tietämättä välttämättä itse, mikä siihen hetkeen olisi paras, Helillä on uskomaton intuitio huomata mistä hoidosta olisi eniten apua. Heli on aivan loistava ja tekee suurella sydemellään työtä .”

Nainen 28

”Kävin Levon paikassa elämäni ensimmäisessä energiahoidossa, mutta en viimeisessä. Heli oli ovella hymyn kera vastassa, sai heti oloni tervetulleeksi sekä kohtasi minut aidosti. Hän on todella lämmin, autenttinen, ystävällinen, rento ja kohtelias. 

Odotin, että hoidon jälkeen oloni olisi rauhallisempi ja henkisellä tasolla parempi ja levollisempi. Koin että hoito antoi minulle kaiken toivomani ja vielä paljon enemmän.

Kokemus oli todella ainutlaatuinen, rento, palkitseva ja mieltä avartava. Tunsin itsekin energiat, näin hahmon, kuulin ääniä. Ja sain itsestäni selville asioita, joita en todellakaan olisi itse osannut ajatellakaan. Sain rahoille vastinetta, ainutlaatuisen kokemuksen ja miettimistä pitkäksikin aikaa. Olisin voinut maata pedillä toisenkin tunnin. Suosittelen kokeilemaan!”

Mies 21

”Menin Levon paikkaan hierontaan ystäväni suosituksesta. Edellinen hieroja jolla olin käynyt, oli kyllä asiansa osaava hänkin, mutta puhua pälpätti taukoamatta ja tuntui, etten ollut saanut hieronnoista tämän vuoksi kaikkea irti. Ennen Levon paikkaan päätymistä, en ollut voinut edes kuvitella että tällaista on; Silmiä hivelevän kaunis hoitohuone, jossa uskomattoman levollinen tunnelma, rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hieronnan aikana saa vain maata hiljaa (paitsi silloin kun sattuu) ja nauttia olosta keskittyen vain itseen. Lisäksi Heli käytti hieronnan ohessa myös lihaskipuja helpottavaa öljyä, lämpimiä kauratyynyjä ja kuivakuppeja (ilman mitään lisämaksuja). Kuivakuppaus, niin kamalalta kuin kuulostaakin, olikin todella miellyttävä kokemus ja pidän kyllä huolen että Heli muistaa käyttää niitä jatkossakin. Todella kovat näpit on tälle tytölle luotu, mutta Heli toimii kyllä kuin ajatus, joten aina kun alan purra hampaita yhteen tai heiluttamaan jalkoja, ote kevenee yleensä automaattisesti. Levon paikassa hieronta ei ole vain hieronta, vaan todellinen elämys ja nautinto (toisinaan myös kärsimys kun jättää turhan pitkän välin.) Ennen kuin olin kohdannut Helin kasvotusten, olin pitänyt häntä aivan hörhönä, huu haa-hoitajana, mutta niin ne vain muuttui vanhan akankin ajatukset; Hänhän on aivan valloittava, jalat maassa oleva ja täydellä sydämellään tekevä, selvästi työtään rakastava nainen. Jos joskus erehdyn energiahoitoihin, aion ehdottomasti tehdä sen erehdyksen Levon paikassa.”

Nainen 68

”Olen saanut perinteisestä hieronnasta usein itseni kahta kipeämmäksi, joten päätin kokeilla Levon paikan aromahierontaa. Aivan ihana hoito. Hieronta ei ole pelkkää rasvan levittelyä, se siis tuntuu, mutta ei satu. Koko keho ja mieli rentoutuu täydellisesti. Tuoksuvat ja terapeuttiset öljyt ovat ihana lisä ja Helillä on kyky aina löytää juuri kuhunkin hetkeen sopivat öljyt. Olen kärsinyt uniongelmista pitkään, mutta hoidon jälkeen nukun useamman yön todella levollisesti ja hyvin. Heli on todella aito ja hyväntahtoinen ja saa minut joka kerta tuntemaan itseni todella tärkeäksi. Äh… en osaa edes selittää. Vastaavaa palvelua saa todella hakea. Voin todellakin suositella Levon paikkaa.”

Nainen 46

”Olin skeptikko, todellinen skeptikko. Sitten sain lahjakortin Levon paikkaan ystävältä, (entiseltä skeptikolta), joka suositteli Access bars-hoitoa. Hoito kuulosti todella utopistiselta, mutta niin kiinnostavalta, että päätin hypätä ulos mukavuusalueeltani ja valita perinteisen hieronnan sijasta tämän hullulta kuulostavan energiahoidon. Kun saavuin Levon paikkaan ja kerroin olevani auttamaton skeptikko, näin Helin silmien syttyvän ja pystyin kuvittelemaan päänsä päälle kuplan jossa luki: ”Katsotaan tunnin päästä uudelleen…”

Hoidon aikana tuntui kuin koko kehon läpi olisi mennyt pieni sähkövirta. välillä sormet tuntuivat puutuneilta. Aina kun Heli vaihtoi sormien paikkaa, tuntui kuin käsiteltävien asioiden aihealueet olisivat muuttuneet lennosta. Mieleen putkahteli mitä ihmeellisempiä asioita ja muistoja lapsuudesta saakka. Vasemmalla puolella tuntui erityisesti pieniä ohimeneviä kipuja. Ennen hoitoa minulla oli pinttynyt uskomus siihen, etten kykene laihduttamaan. Ilmeisesti jotain tälle uskomukselle tehtiin, sillä olen puolessa vuodessa laihtunut 8 kg ja pystynyt ongelmitta muuttamaan ruokavaliotani terveellisempään suuntaan.

Enpä olisi ikinä uskonut, mutta nykyään ajelen 50 km matkan vieraalta paikkakunnalta aivan kevyesti kaikenlaisiin hoitoihin ja joka kerran jälkeen olen yhtä äimänä. Olen kokeillut myös reikihoitoa, äänimaljahoitoa, ThetaHealingia, intialaista päähierontaa, kuumakivihierontaa ja kerran tilasin jopa kirjallisen enkelikanavoinnin, joka osui pelottavan hyvin. Heli on persoonana todella välitön, aito ja mikä omituisinta, Heli on hörhöksi todella uskottava ”jalat maassa” tyyppi. Minunlaiselleni juuri oikeanlainen hoitaja.”

Entinen skeptikko, nainen 37

”Menin Helin luokse hierontaan ensimmäistä kertaa noin vuosi sitten. Kokemus oli aivan omaa luokkaansa. Se rauha, mikä Helistä huokuu, on jotain ihan uskomatonta. Heli ei tee työtään liukuhihnalla, vaan arvioi hoidon tarpeen joka kerta sen hetken tilanteen mukaan. Hänellä on todella uskomaton kyky löytää juuri ne ”makeat” paikat. Nyt koko perheemme käy säännöllisesti Levon paikassa ja olemme kaikki olleet todella tyytyväisiä, jopa mieheni, joka nauttii todella kovasta hieronnasta ja tyttäreni, joka kaipaa kevyempää käsittelyä. Helillä on todella taito kuunnella jokaista asiakasta. Kiitos! Käyn jatkossakin.”

Nainen 59

”Otin yhteyttä Levon paikkaan ja kysyin mikä voisi olla paras hoitomuoto minulle, jatkuvista (päivittäisistä) migreenikohtauksista kärsivälle. Helillä oli välittömästi ajatus siitä, mistä voisin saada apua. Tilasinkin heti ajan intialaiseen päähierontaan. Heli käytti hieronnan tukena myös lihaksia rentouttavaa eteeristä öljyä. Hoidossa käsiteltiin todella huolellisesti hartiat, niskanseutu, kallonpohja, pää, kasvot ja jopa korvat. Hoito tuntui todella rentouttavalle. En olisi uskonut, mutta kohtaukset pysyivät poissa jo ensimmäisen käsittelyn jälkeen useamman viikon ajan. Mieluummin hoidatan itseäni luonnollisin keinoin, kuin jatkuvalla lääkkeiden syönnillä.”

Nainen 32

”Saimme lahjakortin Levon paikan äänimaljahoitoon kahdelle. Huone oli todella kauniisti laitettu ja kynttilöin valaistu ja Heli vaikutti heti ovelta niin luonnolliselta, että ihan tuntui kuin olisi vanhan tutun luokse tullut. Vähän meitä molempia jännitti uusi kokemus, mutta sehän olikin aivan ihanaa. Alkuun tosin kuulosti siltä kuin olisimme tulleet hautajaisiin, sillä maljojen äänet olivat kuin kirkonkellot, mutta pian erilaiset äänet veivät meidät ihan omiin maailmoihimme. Hoidon jälkeen olimme pitkään todella rentoja ja raukeita. Isännän vatsa toimi hoidon jälkeen paremmin kuin pitkään aikaan. Tuntui, että hoito vaikutti useamman yön positiivisesti myös unen laatuun.”

Nainen 63 ja Mies 68

”Olen aiemmin arvostanut vain sitä, että hieroja osaa hieroa. Minua ei sinänsä ole häirinnyt taustalla soiva radio, arkiset puitteet, eikä sekään, että hieroja on kesken hieronnan lähtenyt ottamaan muiden ajanvarauksia vastaan. Nyt kun olen käynyt Levon paikassa, olen alkanut arvostamaan niitä rauhoittavia puitteita, jotka Heli on hoitohuoneeseensa luonut. Levon paikasta saan samalla rahalla niin paljon enemmän kuin vain todella hyvän hieronnan. Täältä saan mieluisat lahjat myös vaimolle.”

Mies 46