Palvelut

HYVINVOINTIPALVELUT

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät -10% normaalihintaisista hyvinvointipalveluista.

Hieronta

Hoitaa lihaskipuja ja jännityksiä. Se rentouttaa ja auttaa kehoa vilkastuttamalla verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronnan voimakkuus säädellään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Aromahieronta

Kun haluat yhtä aikaa hemmotella ja hoitaa sekä kehoa että mieltä, valintasi on hellivä aromahieronta. Hieronnan hyvää tekevien vaikutusten lisäksi saat hemmottelevan aistinautinnon, jonka takaavat Young Livingin 100% eteeriset öljyt, jotka huumaavan tuoksun lisäksi hoitavat tehokkaasti niin fyysisiä kuin henkisiä kipuja. Jotta hoito olisi mahdollisimman miellyttävä, tuoksut valitaan huolella asiakkaan toiveita kuunnellen.

Kuumakivihieronta

On arjen luksusta parhaimmillaan. Äärimmäisen hoitava ja hemmotteleva hoito vie sinut kauas arjen yläpuolelle. Rentouttavassa hoidossa kivien lämpö vie vaikutuksen syvälle kehoon laukaisten perinteisen hieronnan tavoin lihasjännityksiä samalla vilkastuttaen tehokkaasti aineenvaihduntaa. Kuumakivihierontaan voidaan sisällyttää asiakkaan toivomuksesta myös perinteistä hierontaa.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on todella kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään monipuolisia tekniikoita käyttäen niska-hartiaseutu, pää sekä kasvot. Syvärentouttava hoito saa kehon hyvänmielenhormonit virtaamaan. Erittäin tehokas hoito mm. stressiin, masentuneisuuteen, paniikkihäiriöihin, pelkotiloihin, unettomuuteen, ADHD-oireisiin, päänsärkyihin ja migreeniin, niska-hartiaseudun sekä silmien oireisiin, tinnitukseen, kasvojen hermosärkyihin ja purentasärkyihin. Hoito voidaan tehdä myös käyttäen öljyä, jolloin se ravitsee parhaiten hiusjuurta ja tukee hiusten kasvua. Hoito tehdään asiakkaan istuessa.

Äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentouttava menetelmä, jossa soivien kulhojen äänet sekä lempeä värähtely vievät hoidettavan äärimmäisen syvään, meditatiiviseen rentouden tilaan. Ääniaallot tuntuvat kehossa värähtelynä joka hieroo lempeästi jokaista solua myöten. Äänimaljahoidon vaikutuksia ovat mm. lihasjännitysten helpottuminen, verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, stressihormonitason laskeminen, unen laadun paraneminen, virkeyden ja energian lisääntyminen, omien voimavarojen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen, sekä oppimisen ja luovuuden kehittyminen. 45minuutin hoito vastaa 3 tunnin syvää unta.

Alipainehieronta eli kuivakuppaus

On imukupeilla tehtävä hoito, jossa alipaineen avulla saadaan vauhtia verenkiertoon ja aineenvaihduntaan. Helpottaa lihaskipuja ja kireyttä.

Reikihoito

Reikihoito on lempeää, rauhoittavaa hoitoa, jossa hoitajan käsien välityksellä kanavoidaan parantavaa energiaa hoidettavalle. Reiki antaa mahdollisuuden saada lisäenergiaa, hoidattaa kipuja, tai muutoin nauttia syvästä rentouden tilasta. Reiki saattaa herkistää myös kykyämme kuunnella omaa sisäistä viisauttamme ja auttaa meitä eheytymään henkisesti.

Bars® hoito

On erittäin rentouttava hoito, jonka aikana käydään läpi 32 päässä sijaitsevaa energiapistettä kevyesti koskettamalla/painamalla. Hoito auttaa sinua rentoutumaan ja pääsemään eroon erilaisista uskomuksista, sisäistämistäsi rajoituksista, tukahdetuista tunteista sekä fyysisellä että henkisellä tasolla. Hoito tuo uskomattoman tilan tunteen, ahdistus ja stressi hellittää samalla kun kehon energiavirtaus lisääntyy.

Access Facelift™ – Energeettinen kasvojenkohotus

Haluaisitko tuntea olosi energisemmäksi ja nuorekkaammaksi? Haluaisitko hidastaa vanhenemisen aiheuttamia muutoksia tai saada ihosi ja kehosi näyttämään kiinteämmältä, ilman kemikaaleja tai kirurgin veistä? Access Facelift ei nuorenna vain kasvojen ihoa, vaan saa koko kehomme tuntumaan ja näyttämään nuoremmalta, kiinteämmältä ja terveemmältä jokaista solua myöten. Se on energiahoitomuoto joka auttaa meitä vapautumaan ikääntymiseen liittyvistä uskomuksista ja peloista sekä muuttamaan ja hidastamaan kehomme ikääntymisprosesseja. Vaikutuksia joita Access Faceliftissä käyneet ovat huomanneet: * Vähemmän ryppyjä *Kiinteämpi ja terveempi iho *Arpien parantuminen *Parempi näkökyky *Stressin vähentyminen *Unen laadun paraneminen *Pirteämpi ja energisempi olo *Kiinteämpi ja terveempi keho *Kokonaisvaltainen hyvänolon tunne *Ikääntymisen merkit ovat selkeästi vähentyneet tai hidastuneet, mm. kaljuuntuminen ja harmaantuminen. Muutoksia voi huomata jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta hoitokertoja suositellaan ottamaan vähintään neljä. Kymmenen hoitokerran jälkeen muutokset ovat jo selkeitä ja 20 hoitokerran jälkeen jopa pysyviä.

ThetaHealing®

ThetaHealing on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä hoitomuoto. Sen avulla voidaan hetkessä poistaa sellaisia henkisellä, fyysisellä ja emotionaalisella tasolla olevia esteitä jotka rajoittavat elämääsi ja estävät sinua elämästä täysipainoista, itsesi näköistä elämää. Rajoittavat uskomukset ovat suuressa roolissa niin työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, elämäntehtävän löytämisessä, perhe-elämässä tai fyysisessä terveydessä koetuissa haasteissa. ThetaHealingin keinoin voidaan nopeasti paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä, joiden purkamiseen saattaisi perinteisen psykoterapian avulla mennä vuosia. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä, hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho saa voimavaroja palauttaa itsensä luonnolliseen terveydentilaan.

Yhdistelmähoito

On hoitojen aateliaa ja arjen luksusta parhaimmillaan. Se on 90-120 minuutin aikamatka arjen yläpuolelle. Nimensä mukaisesti hoidossa yhdistyvät eri hoitomuodot. Hoidon aikana pääsee kokemaan valintansa mukaan 2-3 eri hoitoa. Valittavana ovat perinteinen hieronta, aromahieronta, äänimaljarentoutus, kuumakivihieronta, reikihoito, bars® hoito, kuivakuppaus tai intialainen päähieronta. Yhdistelmähoito on äärimmäisen hemmotteleva ja syvärentouttava hoito, jossa yhdistyy kaikkien hoitojen hyvää tekevät vaikutukset.

Raindrop-hoito

Raindrop-hoidossa yhdistyvät aromaterapia Young Livingin eteerisillä öljyillä, muinainen tiibetiläinen Vitaflex-tekniikka, sekä Lakota-intiaanien perinteinen hoitomuoto.

Hoidossa öljyt tiputetaan selkärangalle kuin vesipisarat. Hoidossa levitetään iholle n. 80 tippaa yhdeksää korkealaatuista terapeuttista eteeristä öljyä, jotka hierotaan selkään, niskaan ja jalkoihin. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava. Hoito vaikuttaa kehoon yksilöllisesti. Sen on koettu mm. tukevan selkärangan toimintaa, helpottavan lihasjännityksiä, tukevan elimistön omaa puolustusjärjestelmää, ruuansulatusta, verenkierto- ja immuunijärjestelmän toimintaa, tasapainoittavan kehon energiakanavia, vähentäen stressiä ja ahdistusta sekä edistävän kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Äijärentoutus

Miehille suunnattu yhdistelmähoito, joka saa kireimmänkin äijän rentoutumaan. Sisältää perinteisen hieronnan lisäksi kuivakuppauksen ja/tai päähieronnan riippuen hoidon pituudesta. Hoidon vaikutukset ovat lihaskireyksiä ja stressiä poistavat, mieltä ylentävät ja parhaassa tapauksessa kotiin astelee astetta rennompi ja hyväntuulisempi äijä.

Ohjattu meditaatioharjoitus

Ohjatussa meditaatiossa keskitymme harjoittamaan sitä, mikä meille nykyajan ihmisille tuntuu olevan vaikeinta; mielen ja kehon palauttaminen tähän hetkeen. Hengitämme jatkuvasti pysyäksemme hengissä, mutta elääksemme täysipainoista elämää, meidän tulisi keskittyä siihen miten hengitämme ja millaista viestiä hengityksemme antaa kehollemme. Meditoiminen auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan. Jokainen oppii meditoimaan, vaikka aluksi se tuntuisikin vaikealta ajatuksen juostessa karkuun. Ohjattu meditaatio helpottaa keskittymistä ja yhdessä voimme keksiä juuri sinulle parhaimman tavan meditoida. Käytän meditoinneissa erilaisia menetelmiä, kuten äänimaljoja, rumpua, sadeputkia ja tuulikelloja. Meditaatioihin voi yhdistää myös satuja ja tarinoita ja meditoida voi niin sisätiloissa kuin luonnonhelmassakin.

Enkelikorttitulkinnat

Oli huolenaiheemme mikä tahansa, enkelit opastavat meitä elämässämme, uskoimme sitä tai emme. On meidän päätöksemme kuuntelemmeko opastusta vai suljemmeko korvamme enkeleiden hienovaraisilta vihjailuilta. Enkelikorttitulkinta kertoo, mitä enkelit haluavat juuri nyt sinun tietävän. Enkelikorttitulkinnat muiden hoitojen yhteydessä puoleen hintaan.

Chakrojen tasapainotus

Chakrat ovat energiakeskuksiamme, joiden läpi elämänenergia virtaa. Elämässämme koemme monenlaisia tunteita ja tapahtumia, jotka saattavat tietämättämme jättää meihin jälkensä, aiheuttaen tukoksia energia keskuksiimme ja hidastaa energian kulkua. Toisinaan taas jotkut chakroistamme käyvät ylikierroksilla. Tällöin voimme kokea henkistä epätasapainoa. Chakrojen tasapainotus on lyhyt hoito, jonka aikana käyn läpi seitsemän chakran järjestelmän, puhdistaen ja tasapainottaen. Hoidon jälkeen voit tuntea itsesi tasapainoisemmaksi ja elinvoimaisemmaksi. Huomaathan että muiden hoitojen yhteydessä saat chakrojen tasapainotuksen puoleen hintaan. Hoidon kesto on yksilöllinen n. 15-30min.

 

HYVINVOINTITAPAHTUMAT

Järjestän sekä kotonani että tilauksesta erilaisia hyvinvointitapahtumia, jotka tavalla tai toisella liittyvät ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, henkiseen kehitykseen tai omien tarpeiden tunnistamiseen ja löytämiseen. Tapahtumat ovat rentoja, huumorilla höystettyjä ja niihin on jokainen tervetullut juuri sellaisenaan. Varoitus: Tapahtumien seurauksena saattaa kuitenkin käynnistyä prosessi kohti parempaa elämää ja omasta sisimmästään huolehtimista sekä oman itsensä kunnioittamista ja arvostamista.

Tapahtumilla on aina jokin kantava teema, jonka alle suunnittelen illan/päivän ohjelman. Teemoina voivat olla esimerkiksi oman intuition vahvistaminen, elämänhallinta, meditaatio harjoitukset ja syvärentoutuminen, voimauttava kirjoittaminen, tunnelukot ja niiden avaaminen, enkelit ja edesmenneet.

Muistathan, että mikäli haluat emännöidä tapahtumaa ja tarjoat tilat esim. kotonasi ja kutsut porukan (min. 5 hlö) koolle, on tapahtuma itsellesi ilmainen. Mikäli hankit porukan kasaan, mutta tapahtuma järjestetään omissa tiloissani, saat tapahtuman puoleen hintaan.

 

Palvelut kotiovelle

Huomaathan että tuon osan palveluistani myös kotiisi!

Kotikäynteinä:

-alipainehieronta eli kuivakuppaus

-äänimaljahoito

-reikihoito

-kevyt hieronta aromaattisilla öljyillä

-ohjattu meditaatio

-voimauttavan kirjoittamisen palvelut

-sointukylvyt ja rentoutukset kokoamallesi porukalle

 

(Klassista hierontaa en tee kotikäynteinä ergonomiasyistä)